Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Fappening 2.0: Emma Watson a další celebrity přišly o nahé fotky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 3. 2017 10:19

    Crha (neregistrovaný)

    MÝLÍTE se dětičky. Já jsem napsal k věci, kdy jsem fotky objevily na nejmenovaném webu, tak jsem si je prohlídnul. A tudíž jsem k věci a obsahu článku komentoval obsah uniklých fotek, takže to OT nebylo. OT z toho udělal Tydyt svou OT poznámkou.
    Dále nikde netvrdím, že 26 letá holka se mi nelíbí, jen překrucujete pravdu jak je zvykem na diit, pct, dd a vůbec na internetu obecně. Pouze jsem konstatoval, že má kozy hnusný a že v nahá v postel nebude tak aktraktivní jako na plagátu nebo ve filmu. Narážel jsem na známý fakt, že daleko víc přitahuje pozornost ženská, která má na sobě bikiny než baba která je nahá. Ale to už asi brousím do tak složitých rovin, které vy dětičky zhýčkané a oblbnuté dnešní dobou nemůžou pochopit.
    Tynyte: zase lžeš, jak je zvykem, ty plevelíš všechny diskuze svejma vymyšlenejma moudrama, napadáš ostatní protože trpíš napoleonským syndromem, že: jsi všude byl všechno znáš a sám úplně nejvíc víš co je pro nás dobré stejně tak jako úředníci v Bruselu. O tom že máš zblbnutý mozek svědčí už jen ta trapná poznámka: "sorry jako". Kdyby jsi totiž věděl pravdu (je jedno co si myslíš, protože když myslíš víš exkrement) tak bys věděl, že zdaleka nepřispívám do všech diskuzích jak se mě zde znovu pokoušíš napadnout. Jsi sociopat, který je sám a vyhledává imaginární přátele na internetu. Je mi tě líto, chápu tě, rozumím ti, ale pomoc si musíš sám. Néjlépe bude když si to začneš uvědomovat. To je nejdůležitější.