Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Fappening 2.0: Emma Watson a další celebrity přišly o nahé fotky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 3. 2017 16:37

    Crha (neregistrovaný)

    Když je něco na parádu, tak je to lahodné jen pro oko. Tudíž pokud nemá pěkný kozy když je svlečená v posteli tak "neudělá parádu". Za nemoc, kdy čtenář neumí číst a překrucuje význam slov, nemohu. Přišel jsem na to tak že jsem vzhlédl její uniklé fotografie při koupání ve vaně. Když to tak vezmu, možná se světu chtěla ukázat a nebo je to fakt blbka, protože nechápu lidi co si sebou berou telefon do vany? Já si lehám do vany když chci mít klid a mobil mám co nejdál od sebe aby mě nikdo nerušil.
    Tuctová... no tím jsme myslel obyčejná, možná i obyčejnější než obyčejná. Spousta holek s jejíma prachama vypadá líp, cvičí má zadek, solárko, tahle má pouze a jen obličej a tím to hasne. Kdysi jsem na diit dostal tip na sledovani nějakého člověka jmenem fedor schmidt a on tam fotí nějaký holky a jedna vedle druhé vypadá líp než ema. A to nejsou plastický chirurgie. U nás na vesnici jsou pěkný holky aji s pěknejma kozama, o tom žádná rozepře nebude :)