Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Files Go: správce souborů pro Android od Googlu je již ke stažení (aktualizováno). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 11. 2017 10:40

    Zann (neregistrovaný)

    Ty jsi mě úplně nepochopil jak to myslím (opravdu bez urážky a opravdu nechci nijak snižovat Tvé znalosti) a Ty jsi začal přesně tak, jak jsem já nechtěl a sice tím, co sis někde negativnbího kde přečetl a to je přesně to, co mě vůbec nezajímá, takže buď konkrétní, o to mi šlo.. Vpodstatě bych se mohl začít ptát stejně jako začal Harry.24 který jako málo z lidí na forech pochopil, že Google nerovnáse Android a taky to udělám. Takže popořadě, první tři body lze klidně shrnout do jednoho - Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI uveď to neuvěřitelné množství tzv. bezpečnostních chyb a co KONKRÉTNĚ TOBÉ způsobují, pohovož o zbytečných funkcích a taky o tom jak Google chyby neřeší. Ale opakuju, VLASTNÍ ZKUŠENOST, blábolů a invektiv si přečtu dost na netu, na to se nemusím ptát Tebe.