Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Files Go: správce souborů pro Android od Googlu je již ke stažení (aktualizováno). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 11. 2017 11:42

    Zann (neregistrovaný)

    No, ticho po pěšině zatím, tak zase já. Ten bod č. 6 je nesprávný až bych řekl přímo lživý. Já na svém telefonu jsem přesně schopen nastavit, povolit či zakázat kdeco, tedy i to co se po startu má nebo nemá spouštět a trvám na tom, že to není věc Androidu (potažmo Google), ale výrobce toho konkrétního telefonu (nebo dokonce jenom konkrétního modelu ) takže tady jednoznačně nesouhlas. S tím úzce souvisí i bod č. 4, kdy spoustu věcí (včetně grafického rozhraní) může uživatel ovlivnit sám a to i bez práva ROOT, takže tady taky úplně nesouhlasím. Bod č. 7 - tady je to totéž co u bodu č. 6 - nastavení prostě JE možné a pokud ne, opět bych hledal řešení (neříkám chybu, protože to je spíše vlastnost a ne chyba) u výrobce konkrétního zařízení. Zkrátka není pravda, že když spustím WiFi, že se mis spouští dalších dvacet věcí automaticky, spouští se mi to, co si nastavím aby se spouštělo (ale narovinu říkám, že jsem konkrétně tohle nijak na dřeň nezkoumal, neměl jsem to zapotřebí). AS taky bych mohl pokračovat. Prostě bez konkrétních, osobních a jasně degfinovaných argumentů, se nikam nepohneme a pořád to bude jen o tom co jedna paní povídala a o nekonečném hejtu. A mimochodem tvrzení "Mi se Android prostě nelíbí a proto je špatný" fakt neberu :-)