Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Finální verze Office 2010 na torrentech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 4. 2010 0:20

    Návštěvník (neregistrovaný)

    Verze 4 má spojit dohromady adresní a vyhledávací řádek. Tak to je na nic. Já maximálně používám to, že tam jsou dva a mají odlišnou funkci. Když chci výsledky vyhledávání - napíšu např. KB do vyhledávacího řádku a dostanu standardní seznam výsledků vyhledávání. Když chci přejít přímo na stránku komerční banky (či na jakoukoliv jinou běžnou "velkou" stránku), napíšu prostě "kb" "škoda", "seznam" atd. do adresního řádku a firefox se propojí na funkcí google "I feel lucky" a přejde na stránku komerční banky hned. Velmi pohodlné, žádné vypisování celé adresy, žádné hledání v záložkách, funguje spolehlivě. Prostě kb a enter. Jak to bude fungovat teď?
    Dále má zmizet stavový řádek - já ho mám plný ikon od doplňků....
    Stávající konzervativní vzhled FF mi vyhovuje. Tak nevím, jestli FF v aktuální verzi nebude poslední FF, který budu využívat. Ale kam jinam...