Hlavní navigace

Finance a Zprávy pro Windows 8 přináší několik novinek. Vývoj pokračuje

8. 1. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft v novém roce pokračuje v posilování vlastních aplikací pro Metro. Spousta prográmků v tuto chvíli platí za příliš jednoduché hříčky. Firma proto pokračuje v přidávání funkcí. První ze dvojice naposledy oživených aplikací jsou Finance. Domnívám se, že běžného uživatele jejich účel naprosto mine, staly se však součástí základní výbavy Windows 8. V poslední verzi vývojový tým pracoval na zlepšení navigace. Přidal také obsah od více partnerů, což bereme s povděkem. Aplikace by měla být výkonnější a podporuje videa.

Jak Redmondští uvádí, některé funkce a novinky nemusí být dostupné v každé zemi. Platí to především o obsahu, který se různí. Dále se vývojáři pozastavili u Zpráv. Nikoli u těch, co slouží k chatování, nýbrž u těch, které vás informují o dění ve světě. Novinky vypadají dost podobně. Zejména bychom měli pocítit zvýšený počet zpráv, protože se Microsoft dohodl ss dalšími poskytovateli. Nám v Česku bohužel nafukování zpravodajské aplikace zatím nepomáhá. Podporovat by měla regionální události, ale česky psaných novinek jsme si nevšimli.

 

Dále mezi vylepšeními figurují výkonnostní nárůsty nebo hladší ovládání pomocí myši a klávesnice. Spíše se těšíme na další novinky v e-mailovém klientu.

Finance a Zprávy byly zaktualizovány

Zdroj: Neowin