Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Finanční výsledky AMD za Q2: tržby 3,85 miliardy $, příští kvartál půjde přes 4 miliardy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 8. 2021 19:34

    PetebLazar

    Vzhledem k tomu, že se Xilinx stane součástí AMD tak bych s tím (transparencí) až tak moc nepočítal. Ale vsadil bych se, že když budou mít pro investory čísla hodná chĺubení, že si je pr o sebe nenechají (snad se dočkáme větší granulace revenue). To asi zatím není případ enterprise segmentu (EPYC &), zvlášť ve srovnání s ostatními segmenty.

    2 Maudit: dGPU mají prakticky nejhorší marží na mm2@7nm, takže AMD nemá velkou motivaci je vyrábět. Gabe Newell oznámil, že očekává prodej mil ks SteamDeck, které bude muset AMD někde vyrobit. I když asi půjde o relativně malé APU, pár waferů to asi spotřebuje. AMD v současnosti holt dává(musí/může) přednost vrabci v hrsti (custom APU) před hubeným holubem na střeše (dGPU).