Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Finanční výsledky Intelu za Q1: místo propadu má druhé Vánoce, tržby 19,8 miliardy $. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 4. 2020 15:06

    casperdeluxe

    AMD naopak má šanci to změnit. Ale stálo by to miliardy, ne-li biliony dolarů. Každá firma nějak začíná a vyvíjí se. Každý si může říct: začnu podnikat v... Udělá si nějakou představu a zkusí to. Jestli se prosadí nebo ne je už na něm. Hlavní ale je udělat konkurenceschopný produkt, službu, a propagace, aby o mě lidi věděli. Postupem času, pokud budou lidi s mým produktem, službou spokojeni, budu nucen navyšovat kapacity na výrobu, lidi, abych byl schopen pokrývat poptávku. A trh se vyvíjí. Jednou šlápnete vedle a už se to s váma veze. Málo se propagujete? Lidi o vás moc neví a berou viditelnou značku.
    Když už máte rozjetý hodně velký vlak, tak je hodně těžké, aby vám někdo nějaký ten vagón sebral ve svůj prospěch. Ono to není smutné to co se děje. Je to prostě o tom, že jedna firma dominuje proto, že udělala v minulosti všekré kroky k tomu, aby byla tam, kde je teď. Člověk si může říct: Začnu dělat servery postavené na AMD platformě, protože se mi zdá, že jejich platforma je levnější a výkonnější. Každý z nás to může udělat a přispět k rovnováze. Ale kdo je ochoten riskovat?
    Hodně lidí si přeje, aby to bylo pade na pade kvůli tomu, aby byly levné produkty. Aby byly ty produkty běžně dostupné. Ale dokud se na výše zmíněném nezapracuje, tak to tak nikdy nebude.