Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Finanční výsledky Intelu za Q1: místo propadu má druhé Vánoce, tržby 19,8 miliardy $. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 4. 2020 21:17

    tombomino

    Vy zase nejste schopen pochopit, ze to neni jen o nakladech, za ktery jeden chip vyrobim a prodam a z toho pramenici zisky. Uplne Vam, apson podle Vasich komentaru, uchazi ta cast, ktere se prave rika zjednodusene "obchodni sila " Vy ji rovnou ignorujete :)) a do toho si date argument, ze to protoze "fanousek AMD". Vy jste fanousek Intelu a stejne jako vyrobni naklady na jeden chip jsou nezavisle na fandovstvi, tak stejne tak je nezavisle na nejakem fanouskovy, jak je firma schopna ovlivnujetat trh (svoje zakazky) podle svoji velikosti. (financnich, technickych prodejnich a marketingovych moznosti). Kdyz by jste se okolo bussinesu trochu motal, tak vite, ze je to jeho podstatna cast a nemusel jste vytvaret 'pseudo-argumenty' proc to tak neni.