Hlavní navigace

Názor k článku Intel hlásí výsledky za Q3 2021: 19,2 miliardy $, překonání prognózy nevyšlo. Znak problémů? od Radek Holeček - DedekHrib:Můj "milovaný" Intel není zas až tak milovaný....

  • 23. 10. 2021 21:18

    Radek Holeček

    DedekHrib:
    Můj "milovaný" Intel není zas až tak milovaný. Holt je to jediná moje akcie, o které se na tomto webu píše. A pokud jste si dobře všiml, tak tady ani nehájím Intel po stránce produktů, dokonce veřejně přiznávám, že jsem si do svého počítače pořídil Ryzen. Ale vadí mi ty odborné expertízy na jeho finance. Přitom je to něco, co šlape jak hodinky, alespoň po dobu, co Intel jako akcionář sleduju (2012).
    Mimochodem to, že finanční ředitel Intelu odchází do důchodu, jsem do těch zajímavostí zapomněl napsat.
    A co se urážek týče, mě zase uráží, že lidi nejsou schopni vystupovat na internetu pod svým jménem a férově neřeknou, o co své názory opírají. Já se třeba nijak netajím tím, že se o Intel zajímám jako jeho akcionář, takže sleduju každou jeho výroční zprávu i finanční výsledky. Nebo jindy přidám příspěvek k něčemu softwarovému proto, že jsem se živil jako programátor, takže o tom něco vím. Nebo zase jindy zabrousím do diskuze o něčem síťovém, protože jsem dělal i správce sítě. A holt mě vytáčejí lidé, kteří evidentně pindají úplně ke všemu, ale dle mého nerozumí ničemu. A představuju si je jako nezaměstnané nýmandy, co nemají co dělat, tak prudí na fórech.