Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku I finanční výsledky AMD jsou rekordní. Intel už v roce 2022 možná bude jenom třikrát větší. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 2. 2022 3:09

    gogo1963 (neregistrovaný)

    z mé strany to byla ironie, tvoje EGO zatahalo za drátky a ty opět jedeš v těch svých "chytrolínských" kolejích. Tady nemluvíme o mé osobě, ale o Intelu a AMD ... každý idiot ví, že kterákoliv firma v jakémkoliv odvětví může růst na úkor konkurence, pokud nějakou má. Pokud tady rostou firmy obě, může se tak dít jen z důvodu, že roste celý jejich trh. Mluvit tady o růstu jedné na úkor druhé je diskutabilní. Ty to bereš jako absolutní, diskuzi nepřipouštíš a oponenta označuješ za blbce :D . A to ještě nemluvím o tom, že srovnáváš jablka a hrušky ... Intel není "fabless". Vem si třeba TSMC, které "jen" vyrábí ... by jim snížen finanční rating, protože jim sice stoupá zisk, ale náklady ještě víc(v procentech) a prý v budoucnu není pravděpodobné, že by ty vyšší náklady mohli přenést do vyšších cen produktů ...
    Že Hnízdo něco pochopil sis vyložil poněkud špatně ... Hnízdo pochopil, že je zbytečné reagovat na tebe ...