Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Všechny doplňky ve Firefoxu přestaly fungovat. Mozilla rychle hasí situaci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 5. 2019 8:41

    hackoff

    ja myslim, ze uz toho mam s Firefoxem dost. Kdysi platil za leadera v boji za svobodu a soukromi. Dnes uz to jsou jen prazdna slova. To jejich odstrihnuti se od stary doplnku bez toho aby dal vyvojarum cas a API na to aby mohli tyto doplnky predelat na novou verzi. To byla doba, kdy jsem firefox malem zabalil. Nedavno politicky motivovane zabanoval veskere doplnky ze sveho obchodu, kterymi mohli uzivatele psat jiny nazor nez oficialni nebo ten ktery chce nekdo na svych strankach. Hruza des kam ta Mozilla spadla. Ted tohle a ja myslim ze to byla posledni kapka. Nyni zkousim Defiant postaveny na Brave. Pro Firefox to znamena jedine. Uz se k nemu nikdy asi nevratim, protoze nebudu mit duvod se vracet. Jeho podil pada, takze spousta stranek s nim do budoucna nebude optimalizovat