Hlavní navigace

Fitbit Versa jsou nové chytré hodinky. Budou monitorovat ovulaci

11. 5. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Fitbit loni koupila Pebble a jeho hodinky v podstatě zrušila. Nakonec však díky akvizici začala vyrábět hodinky vlastní (i když nějaké pokusy měla už předtím). Již nějakou dobu prodává také hodinky Ionic určené především pro sportovce a nové Fitbit Versa jsou pro změnu zaměřené na zdravý životní styl.

Fitbit Versa mají být nejlehčími chytrými hodinkami na trhu a vydrží až 4 dny na jedno nabití. Pohání je operační systém Fitbit OS 2.0 a primárně kromě zobrazování času měří puls, počet kroků, automaticky rozpoznají třeba plavání a v průběhu května má přijít funkce pro monitorování ovulačního cyklu. Této funkce se dočkají i majitelé hodinek Ionic.

fitbit_versa_3qtr_se_charcoal_notifications_preview fitbit_versa_front_se_charcoal_pay_preview

Kromě toho přibude i funkce pro odpovědi na příchozí zprávy ze smartphonů s Androidem, zatím jen pomocí předpřipravených zpráv. Fitbit Versa budou v prodeji za 5130 Kč ve třech barevných provedeních a jsou kompatibilní se systémy iOS, Android a Windows (desktopové).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.