Hlavní navigace

Flashdisk Kingston DataTraveler Workspace: s Windows 8 na cesty

1. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kingston na flashdisku, který je certifikován pro použití s Windows To Go, spolupracoval s Microsoftem. Jednou z funkcí operačního systému Windows 8 Enterprise je totiž uložení kompletního systému na externí USB disk, a uživatelé tak mohou nabootovat Windows 8 a pracovat v jeho prostředí na přenosných zařízeních či jiných počítačích. Tento nový externí disk využívá rychlého rozhraní USB 3.0.

Disk DataTraveler Workspace pomáhá společnostem a organizacím naplňovat koncept „přineste si vlastní zařízení“ (BYOD, čili „bring your own device“) a požadavky na obnovu po přírodních katastrofách.

 

„Disk Kingston DataTraveler Workspace přinese uživatelům nové možnosti, protože si budou moci spustit Windows 8 z přímo z USB disku.”  řekl Lukáš Křovák, manažer divize Windows ve společnosti Microsoft.

Parametry
USB 3.0 SSD Disk používá rozhraní USB 3.0 a technologii SSD řadiče pro dosažení vysokého výkonu pro náhodné čtení/zápis a krátké časy latence
odolnost proti náhodnému vyjmutí Pracovní prostředí lze obnovit, pokud bude disk zasunut zpět do 60 sekund
kapacita 32/64/128 GB
rychlos

Průběžné náhodné čtení/zápis 4KB bloků dat: 3,750/9,800 IOPS

Skóre PCMark Vantage HDD Suite: 22,250

cena 2 211 Kč za 32GB verzi

 

zdroj: Kingston

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.