Hlavní navigace

Fotbalová liga mistrů bude od příštího roku jen na internetu. O2 přeplatilo ČT

25. 1. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Od příští sezóny končí duální vysílání Ligy mistrů UEFA. Exkluzivní práva na nejlepší evropský fotbal získalo na příští tři roky O2, takže až do sezóny 2020/2021 budou zápasy oficiálně k vidění pouze na placených internetových kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. O2 Ligu mistrů vysílá již od roku 2015, část práv ale doposud připadla České televizi. Ta mohla přenášet vybrané úterní zápasy, semifinále a finále.

Věřím, že potěšíme i naše obchodní partnery. Teď mají jistotu, že i v dalších letech najdou jen v O2 TV ten divácky nejsledovanější fotbal. Plánujeme nadále využívat výhody multidimenze, přinášet zápasová studia a magazíny. Navíc od příští sezony nás čeká nový herní formát, který zajistí nejenom atraktivnější podívanou, ale také více možností, jak sledovat ještě více fotbalu,“ prohlásil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

KL24

V následujících třech sezónách tak O2 odvysílá všech 426 zápasů od 4. předkola až po finále. Standardní cena základního balíčku O2 TV M s 83 kanály (19 v HD) stojí 399 Kč s úvazkem na 24 měsíců. K tomu ještě budete často budete potřebovat set-top box za 84 Kč měsíčně. Kdo má internetové připojení od O2, televizi dostanete se slevou 100 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?