Hlavní navigace

Foursquare přesunulo přihlašování do Swarmu a předvedlo nové logo

25. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Foursquare změnilo způsob přihlašování se z lokací. Od včera už se „čeknete“ jedině z nové aplikace s názvem Swarm. Podle údajů poskytnutých provozovatelem služby mají aplikaci v mobilu už více než tři čtvrtiny uživatelů Fousquare. Všechna dřívější přihlášení se automaticky přesunula do Swarmu.

Autoři se v minulosti rozhodli doporučování míst oddělit od přihlašování z toho důvodu, že bylo využívané malým procentem uživatelů. Specializovaná aplikace proto podle nich dává smysl, ať už si o tom myslíte cokoli. Fousquare dále mění logo, aby těch změn nebylo málo. Služba se chce znovu vrýt do povědomí uživatelů, tentokrát s filosofií dvou aplikací.

 

S tím by logo mělo pomoci. Výhledově se služba naučí něco o vás. Posléze bude na základě vašich preferencí zobrazovat ty správné podniky a místa. Ne všichni na stejném místě proto po otevření Fousquare uvidí to stejné. Pokud si nainstalujete obě aplikace, budou spolupracovat. Jinými slovy se ve Fousquare opět objeví tlačítko pro přihlášení z lokace.

Jedna novinka se týká konkrétně Swarmu. Za několik týdnů totiž dorazí varianta aplikace pro Windows Phone. Do té doby se můžete stále přihlašovat z aplikace Fousquare.

Foursquare pro Windows Phone se blíží
Foursquare pro Windows Phone se blíží | Foto: Foursquare

Zdroj: The Foursquare Blog 1 | 2