Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Byl objeven trik, jak na grafikách Nvidia GeForce rozchodit FreeSync. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 8. 2018 17:18

    Maudit (neregistrovaný)

    Ja ale porad tvrdim, ze je blbost, aby to by upscaling. Podstatne je, ze to oficialne zatim nevime. Novinar by mel tema pokryvat nezaujate a kdyz jedina oficialni vec je nazev, ktery obsahuje "super-sampling", ale ten novinar tvrdi kvuli sve prislusnosti k jedne ze znacek tvrdi, ze se jedna o jen a jedine o upscaling, tak je to spatne. Zvlast kdyz to dela proto, aby vystavil danou technologii umyslne v co nejhorsim svetle. Takovy chovani pouzivaj maly pindouri aby uskodili nekomu, na koho za normalnich okolnosti nemaj.

    Navic, nektere veci, co jsem tvrdil, uz se potvrzuji. Treba ze Battlefield V ray-tracing je true 4k, ne upscaled. Viz.: https://youtu.be/8kQ3l6wN6ns?t=10m57s


    Doporucuju projit cely to video. Krasne ukazuje, jakej brutalni rozdil bude raytracing predstavovat. Mimo jine tam ukazujou i tu praktickou stranku s odrazama postav na lesklejch povrsich, coz ti muze prozradit, kdyz bude nekdo za rohem nebo treba za tebou ;)