Hlavní navigace

Futuremark předvádí nový 3DMark 11

21. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový 3DMark 11 má být vydán ještě letos, a už teď se můžeme podívat na malou ukázku nového testovacího nástroje. Opět bude nabitý nejnovějšími technologiemi, bude pracovat s DirectX 11 a bude využívat všech pokročilých možností, které toto rozhraní nabízí. Jmenována byla hlavně teselace, compute shadery a multi-threading. Není tedy pochyb, v čem budeme v budoucnu testovat grafické karty.

Je také známo, že nová verze 3DMarku bude dostupná v několika edicích, včetně volně zdarma dostupné a to bez jakéhokoli omezení na počet spuštění.












Demo High Temple se specializuje zejména na teselaci k dodání detailů chrámovým rytinám a na pokročilé světelné efekty slunečních paprsků prosvítajících džunglí. Post-processing bude zpracovávat hloubku ostrosti a další efekty. Už dříve bylo uvolněno demo Deep Sea, které však bylo pravděpodobně jen technologickou ukázkou a finální verze testovacího nástroje nebude Deep Sea obsahovat. Pokud by vás v něm zaujaly reklamy na společnost MSI, tak právě díky nim má být dostupná výše zmíněná volná verze.



Zdroj: Futuremark, www.3dmark.com

Byl pro vás článek přínosný?