Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Galaxy S5 je v českých obchodech. Obsahuje aplikace v ceně 16 000 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 8. 2013 23:57

    Ladik (neregistrovaný)

    Kdyby, to alespoń, udělali, i pro Normální lidi, ale třeba, to pak dá, alespoń, někdo na Internet, Zadarmo, a kdyby, to byli, ně-jaké vy-lepšení, tak, by to pak, později, nějací nadšenci, mohli dát na web, Za-darno, ale ještě, prý bude, podpora, i po tom, Dubnu 2014, pro ně-jak Speciálně platící Zákazníci, ono, je možné, že alespoň, tyhle Záplaty, z té placené po-dpory, dá někdo, na Internet, ČASem, jako se to stalo, u Windows 98Se, asi ně-jaká verze CZ, i když to, bylo, jen Jedno Vy-lepšení, a to no tak, více viz. tady: http://windows98.xf.cz/ ,Tak a to tak, si to, třeba, u-žijte, a tady hned, ten Druhý odstaveček, odshora, aha, tak to nebylo Placené vylepšení MICROSOFTu, ale vylepšení, od Fanoušků, tak i tak, kdyby, se něco, kolem, takového na-konec, kolem WIndows XP PRoffesional SP3, asi ně-jaká verze CZ, vy-tvořilo, tak by to, ne-muselo, být až tak, úplně, špatné pokud by na Windows XP Proffesional SP3, asi ně-jaká verze CZ, vycházeli, ještě, nové Programy, inu, uvidíme, kdyžtak, docela, celkem, zase, tedy! :-)