Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2017 17:04

    Aznohh (neregistrovaný)

    Chlapci se nám tu pěkně rozjeli..
    Nemám ani nejmenší potřebu tu BTC a ostatní měny obhajovat. Dělal jsem to několik let, ale přestalo mě to bavit. Ano, těžení v PoW režimu je momentálně energeticky náročné, to je fakt. Virtuální měny jsou teď něco jako první automobily, to byly pro většinu lidí pekelné stroje, vozkové se jim smáli, že koňskej povoz nikdy nemůžou nahradit. Spotřebu měly 20l/100 a třílitrovej motor Fordu měl výkon 15kW o emisích nemluvím. Ve stejným stádiu je teď krypto, je to pouze začátek. Že byl BTC uznán oficiální platidlem v Japonsku, že státy jako Estonsko nebo Dubaj už přechází agendou na blockchain technologii, že platím BTC v Alze, to jsou vše jen začátky.

    Zann: Ty nemáš evidentně nejmenší ponětí o tom, podle jakého algoritmu se BTC generuje, debata s tebou je zcela bezvýznamná a tím letadlem jsi se prakticky okamžitě zdiskreditoval, takže ahoj.

    Crha: tobě něco vysvětlit by byl asi oříšek, vzhledem k tvé pochybné inteligenci. Pokud nechápeš smysl miningu, proč se měna uvolňuje do oběhu postupně, co je to inflace a jak funguje decentralizované ověřování plateb, tak se asi nemáme o čem bavit. Zkus si těch pár pojmů vygooglovat a můžeme pokračovat v diskusi.

    Redmarx: netěžil bych, kdybych blockchain technologii nevěřil, kvůli prachům určitě ne, těch mám dost. Kryptu se věnuju x let, ne že bych byl šťaslivec co nakoupil BTC po dvou dolarech, ale vydělal jsem si dost a to převážně tradingem na burzách.