Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2017 18:13

    Gildor

    Co se týče fungování kryptoměn jako takových - decentralizovaný neovlivnitelný systém se mi právě z principu hodně líbí.

    Nejsem si ale třeba jistý, jestli by v případě vyloženého nahrazování FIAT měn krytoměnami nemohly v budoucnu vzniknout velké problémy s deflačním charakterem kryptoměn, protože deflační prvky v ekonomice měly vždycky tendenci vést k nestabilitě, a proto se také zrušily zlaté standardy.

    Co se týče ukládání si peněz do kryptoměn, tak to může fungovat, když např. jeden stát, zvláště periferní, krachuje. Ale pokud by nastala světová krize, mám obavy, že hodnota kryptoměn, jako rizikových investic a specielně tento rok krátkodobých spekulací, může jít do kopru jako první, společně s akciemi dotčených firem a to teoreticky až skoro na nulu, pokud by přišla panika na "kryptoburze"...
    V tomto já daleko více věřím klasicky zlatu, které ač nikdy nebylo a nebude nějak progresivní, hodnotu si vždycky drželo a bude držet. Pokud by se řítila nějaká pohroma na finančních trzích, tak zlato bude asi hlavní položka, kam se pokusím převést rizikové "papíry". ;)