Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2017 18:24

    Crha (neregistrovaný)

    Opravdu jsi mě nepochopil, ty bereš coiny jako hotový produkt. Já se ale ptal na původ, pokud budeme brát v potaz že jedno eutherum sežere asi 909kWh tak to v průměru při ceně 2Kč/kWh stojí jedno Eutherum 1818Kč v elektřině. Nezajímá mě teď poměr skutečných peněz vs. coin, ale někdo musel těch 909kWh vyrobit, část se jich vyrobí ve vodních a větrných elektrárnách kde náklady jsou přijatelné, pak tu jsou atomové elektrárny, které spotřebovávají uran, který je zatím neobnovitelný zdroj, pak jsou fotovoltaické elektrárny o jejich přínosech se dodnes vedou diskuze a zakončíme u uhelných elektráren které pořád dnes drancují naši přírodu naprosto šílenými zásahy do přírody.
    Jasně nějakej pošahanec vymyslel něco co nahradí měnu v bance, ale teď by mě právě zajímalo kolik peněz stojí banku provést platbu 1Kč z účet na účet? Kolik to je spálených kW ? Já chápu smysl blockchainu jako nezávislé měny a samozřejmě s tím souhlasím protože si mama Merkel nebo FED tiskne prachy jak se jí zlíbí. Ale narážím na to že se klín vytlouká klínem, kdy jedna nevýhoda nahrazuje další nevýhodu. Proto jsem psal, že bych tuhle náhradní měnu bral v tom smyslu kdyby z toho mohlo alespoň něco vzniknout než spálit kWh elektřiny jen proto aby nějakej aznahooh se cejtil nezávislej. Je to prostě obrovská zátěž pro naši planetu, která přijde v niveč i kdyby nastartovala nějakou decentralizaci měn a pád EU kterou bych uvítal, neuvítám to že za pár let budeme mít všichni místo střech soláry, na zahradě větrníky, a staneme se otroky energie, které už takřka jsme, ovzduší si zapliveme sajrajtama, kyslík spálíme v autech a uhelných elektrárnách a komplet překopeme zemskej povrch kvůli uhlí a posekáme všechny stromy. Lidstvo se chová pouze virus, který pro svoje bytí zahubí svého živitele, místo toho aby s ním žil v symbióze.