Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2017 19:59

    RedMaX

    Naopak co tu Gildor + Crha pisete je naprosto spravne. I Aznohh mel dobrou pripominku k "papirovemu" zlatu a souhlasim s tim, ze pokud ukladat penize, tak zlato doma nebo nemovitosti - to bude mit cenu vzdycky a hrozi jen jedinna situace, ktera sice uz jednou nastala, ze vam to proste nekdo silou vezme, ale takhle daleko nema cenu jit, z toho by se clovek zblaznil.

    Aznohh je proste fanousek kryptomen, sam se tim nakonec netaji, a tak chapu, ze to vehementne obhajuje. Jenze ve skutecnosti jsou kryptomeny v soucasne podobe jen modnim vystrelkem, nic vic. Samozrejme vsichni chapeme problem tisknuti papirku fiat men nezodpovednymi narodnimi bankami pripadne evropskou nemeckou centralni bankou. Jenze kryptomeny na to odpovedi nejsou.

    Dobra poznamka o te cene bitcoinu, razba kovove 50ky jsem slysel, ze stoji stejnou sumu penez, to je docela problem, ktery ovsem bitcoin tvrde prekonava energeticky neumerne narocnou tezbou.

    Alza mimochodem prijima bitcoiny, ktere vzapeti promenuje na fiat menu, takze tolik k te vire v kryptomeny v byznyse.