Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 10. 2017 20:26

    Aznohh (neregistrovaný)

    Redmarxi, když už něco plácneš vy stylu "Jenze ve skutecnosti jsou kryptomeny v soucasne podobe jen modnim vystrelkem, nic vic." tak je dobré to podložit nějakými argumenty, jinak má tvé tvrzení nulovou hodnotu.
    Samozřejmě, že Alza používá prostředníka a platbu v BTC dostává v korunách. Ale to je začátek. Až budou kryptoměny většinovým platidlem, tak to budou naopak koruny, který bude ihned měnit na krypto.
    Třeba VISA už usilovně pracuje na vlastní blockchain technologii a nedávno hledala nové zaměstance se zkušenostmi s Ethereum block chain https://www.smartrecruiters.com/Visa/743999653819658-blockchain-engineer

    Kdo si stále v této fázi myslí, že krypto a blockchain obecně je nějaká pyramida, letadlo, módní výstřelek apod. je hodně naivní.