Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 10. 2017 5:59

    Zann (neregistrovaný)

    Vysvětlovat teletniku, že pálením elektrické energie nelze vydělat peníze, že bitcoin je pouze zastupny symbol pro regulérní měnu jenom se s ním dá šmelit "mimo systém", což je jedno z lákadel a že vpodstate to, čemu oni dnes (bůhví proč) říkají těžba není nic jiného než to, co dělá pokladní v supermarketu nebo kdejaký účetní v odbytu, akorát že na rozdíl od ní s nesmyslnymi náklady při minimalnim zisku, skutečně nemá smysl, takže, pro jednoduchost pochopení jak věci fungují (další stovky článků si račte dohledat sami) jednoduchý článek o tom ... jak věci fungují. Vás vpodstate omlouvá jenom to, že vás vzhledem k neschopnosti používat selský rozum někdo opil rohlikem (a já to člověku co cely tenhle cirkus spustil neskutečně přeju, napálit půlku světa, to je majstrštyk jak prase). Když mi bylo asi 13,tak jsem taky jednomu letadlu naletel a plně chápu, že když někdo řekne "investuje stovku a za úplné nic, jich vyděláš deset" je fakt lákavá nabídka. Pak to někdo povýšil nadruhou, trošku víc ten prd nalestil a světlo světa spatřil Herbalife nebo Skyline ... No a protože i metody jak povést lidi se musí modernizovat, přišel na svět bitcoin a vynález je to vskutku geniální jak tak sleduju. Takže fakt jednoduše a v kostce o co jde http://www.cleverandsmart.cz/je-bitcoin-perspektivni-mena-nebo-podvod-stoleti/
    Vůbec nepočítám s tím že někdo kdo "investoval stovku" okamžitě pochopí že všichni jich deset zpět donekonečna vydělávat nemohou, protože to prostě není možné, ale minimálně se nad tím zamysli a pokud ano, je to dobrá cesta k pochopení elementární matematiky a k začátku používání selského rozumu. Chytremu napovez, hloupého trkni se říká :-)