Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti prý možná nelze přetaktovat. Nvidia výrobcům nedovolila OC modely. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 10. 2017 10:43

    Aznohh (neregistrovaný)

    Rofl, článek nějakýho blba z roku 2014. Co odstavec, to nesmysl, třeba: "Kdo začal s těžbou jako první tak jich lehce nabyl a má jich nyní nejvíce." - proč by jich měl mít nejvíce a jak to autor ví? :D Nebo: "Těžit Bitcoiny se již dnes nevyplatí, jedině je můžete koupit, ale obecně to nedoporučuji." Kdyby ten chytrák co to psal těžil a nebo je koupil v té době za $600 tak má dnes desetinásobek. Přesně z těchto lidí, co jsou nasraní, že kdysi do BTC nešli a promarnili investiční příležitost vznikají hejtři jako jsi ty nebo autor toho článku. Znám jich mraky.. Teď mi volají, ať jim poradím jestli se ještě BTC vyplatí koupit za 6000 dolarů. :))

    Dále ti doporučuji nastudovat si definici Ponzi schématu (alespoň tak nás to na VŠE učili, laik jako ty používá výraz letadlo) třeba z Wiki, shrnuto zde: https://www.ted.com/conversations/23415/bitcoin_is_not_a_ponzi_scheme.html

    Kdo stále ještě dnes označuje BTC za Ponzi schéma, je prakticky okamžitě znemožněn svou vlastní neznalostí.

    Co ale čekat od takové smutné postavičky jako je Zann, stačí si přečíst jak jsi se ztrapnil minule, jak o těžení absolutně nic nevíš, obviňuješ ostatní ze lži a pak vyjde pravdo najevo a Zann se schovává pochcanej v koutě. :D Tenhle příspěvek budu připínat pod každou odpověď tobě, aby každý věděl jaký jsi trouba.. http://www.cnews.cz/gigabyte-ma-geforce-gtx-1080-v-mini-itx-provedeni-karta-meri-jen-17-cm/#comment-174119