Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti by tu mohla být už za měsíc. Skoro tak rychlá, jako GTX 1080?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 9. 2017 2:55

    Gildor

    Na jednu stranu by se takováto karta dala považovat trochu za nelogickou - vsazenou do příliš úzké mezery, ale v praxi to bude prostě model, nabízející opět o kousek lepší poměr cena/výkon v této kategorii. Nvidia nenechává nic náhodě a chce stlačit prodeje Vegy na minimum.
    To že touto kartou docela zabijí jak GTX 1070, tak 1080, jim už asi nemá proč vadit, protože jde o skoro rok a půl staré karty a jejich skladové zásoby se i tak nepochybně bez problémů doprodají, přestože racionálně myslící zákazníci budou nejspíš sáhat po této 1070Ti, nebo samozřejmě při větších požadavcích na výkon po 1080Ti.
    A taky by se 1070Ti dala označit za "překlenovací" model který, pro období do vydání další generace, bude vypadat marketingově lépe, byť v praxi je vylepšení poměru cena/výkon spíše symbolické. Ale bude se lépe nabízet jako "novika", než se snažit udržet zájem o pomalu, ale jistě stárnoucí 1070/80.