Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti už se objevují na fotografiích, prosáklo skóre v 3DMarku. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 10. 2017 0:55

    Crha (neregistrovaný)

    tak jednou ti rastr vadí a pak napíšeš že ho vlastně nevnímáš tak jak to s tebou je? Podle mě jsi trol který musí mít to co si módní vlna žádá, a nedokážeš připustit, že je někdo skromnější. Víš kdyby jsi uznal druhého názor, tak by si tě všichni včetně mě daleko víc vážili než jak se tady předvádíš jak malé ubrečené dětsko které se nechce odlepit od výlohy protože tu hračku prostě chce a chce a chce, ačkoliv maminka řekla, že mu tu hračku nekoupí. Prostě trol, kterýmu někdo řekl že je 4K lepší a tak prostě je, je, je a nechce slyšet o jiným rozlišení.
    Až budou 4K projektory v mainstrýmu, budou na to karty a HRY a FILMY, tak pak se z toho stane standard a tak nějak pomalu na to přejdu taky. Ale zatím mi BOHATĚ stačí fulHD a tak to prostě zůstane dokud bude gtx1080stačit dech a ventilátor.