Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX 1070 Ti už se objevují na fotografiích, prosáklo skóre v 3DMarku. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 10. 2017 11:11

    Crha (neregistrovaný)

    Ano věřím že u filmů natočených nativne ve 4K je rozdíl, ale né takový který "MUSÍM MÍT ZA KAŽDOU CENU" já to prostě oželím, tak jako když se dívám na starší filmy na FHD projektoru a nebudu si kvůli tomu kupovat projektor s nižším rozlišením jen kvůli tomu že by mi třeba bylo líto lampy toho HD projektoru.

    Ve hrách je to diskutabilní, protože radši budu mít 60+ snímků za vteřinu, než propady ve 4K, navíc znovu, z 4metrové vzdálenosti ty detaily sotva poznám. U hry mě zajímá zážitek, vystřelit, vyskočit a nějakýmu impovi šlápnout na hlavu a nebo mu urvat ruku a proplesknout ho s ní. A úplně stejnej zážitek z toho budu mít jak v FHD tak i v 4K. Prostě není to něco co musím mít.

    navíc Redmarxu, psal jsi že myš A4 tech za 400,-Kč je hnůj a pak z tebe lezou takový moudra že ti pogumovaný bok myši sleze. Znova opakuji, mám v práci na CAD systému tu stejnou jako doma co s ní pařím a i v létě kdy mám spocenou ruku, prostě nedochází k odlupování gumy, tečení, roztíkání apod. Takže znovu ti opakuju, nejsem trol co musí mít drahou myš protože senzor, protože mi bohatě stačí A4 tech se kterou jsem spokojenej. Navíc já mluvil hlavně o LOGITECH která má otřesné zařízení a ještě horší ovladače. Nebráním s emít klidně i myš za 4000,-Kč, ale znovu opakuji, proč bych ji měl chtít, když jsem brutálně spokojenej s A4 tech?