Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GeForce GTX Titan možná již 18. února. Vysoký takt GK110 a brutální cena?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 11. 2012 9:48

    SamanCZ (neregistrovaný)

    Jednou to nastane a bude to postupne. OEM vyrobci to odstartuji, je to prone mnohem pohodlnejsi a snizi jim to ceny tak, ze oslovi dalsi zakazniky kteri si dnes PC stavi sami nebo si je nechavaji postavit. U firemni klientely je to jasne, tam je takove reseni vpodstate zadouci, PC slouzi urcitou dobu po kterou stejne nikdo vymenu komponent neresi, proste je v cene tech stroju placeny servis a meni se tak jako tak kus za kus, a po urcite dobe se proste vezmou nove stroje. u Notebooku a Allinone je to take stejne, a vymena komponent se vpodstate neresi. Takze zbejva jen docela mala skupinka skladacek v maloobchodu a ta proste pro vyrobce neni nijak podstatna. Sak vsichni 3 hlavni akteri ktere jsou omilani v diskuzich, tedy Intel, AMD a Nvidia k SOC smeruji (pamatujete si jeste dobu kdy na graficke karte sla vymenit nebo rozsirit treba pamet?) AMD integruje vse na jeden cip a dalsim krokem je tedy o integrace na zakladni desku, Intel ho nasleduje, a Nvidia, ta vpodstate takove reseni planuje jiz delsi dobu a sve aktivity k nemu smeruje jak pomoci Tegry, tak dobudoucna v podobe Denveru.


    To ze jednou proste zmizi ta moznost vymenit si jen procesor, nebo pameti, nebo i HDD proste prijde. Tech par skladacu tohle proste nema sanci ovlivnit.