Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zprávy o GeForce Partner Program měly pravdu, už dopadá na produkty. Někdy legračně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 3. 2018 11:47

    RedMaX

    Mozne je vsechno. Ale i Intel si je vedom, ze nema vlastni odpoved na R3 2200G a R5 2400G a proto licencoval Kaby Vega. A vrhnul penize do vyvoje grafik. AMD si podle me musi byt vedomo, ze oproti NVidii i castecne Intelu je ve vyhode, za ma CPU + GPU. Ted jde o to, aby se s GPU dokazali posunout vpred.

    RX Vega neni spatna grafika ale ma dva problemy, vyssi spotrebu nez konkurence ale hlavne jeste v dobe pred kryptohoreckou, ktera zmagorila ceny, byla draha. Vega ale musela byt draha, protoze byla draha vyrobne, nakladama na vyrobu a vyvoj.

    AMD teda musi bud totalne jit dopredu a jit nad uroven Ampery, coz je mozne, ale za me malo pravdepodobne. Nebo zabalit uvahy nad atakem highendu NVidie a soustredit se na hracsky mainstream. Aby proste Navi byla cenove a vykonem konkurencni k budoucim GTX2070 a GTX2060, ktere maji nejvetsi pocet zakazniku. To si myslim, bude pro AMD obtizne, ale je to mozne. Maji to ve svych rukou a musi se predvest nebo opravdu skonci.