Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zprávy o GeForce Partner Program měly pravdu, už dopadá na produkty. Někdy legračně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 3. 2018 12:42

    JirkaK

    Jaké přesné hrozby od NV padají? Nebudeme ti dodávat? Ale ne... pokud se nepletu tak nejpravděpodobnější znění je takové že takový výrobce nedostane čipy s předstihem, tzn nehrozí že by dostal čipy na launch, což ale není nic neobvyklého nezřídka tady výrobce čipů dodává reference a AIB řešení následuje později.

    A o té pozici AMD. Může AMD může přijít s dostatečně dobrou nabídkou pro výrobce aby pro ně vyhradili nějakou obchodní značku? Třeba ano, třeba ne.

    A opět ten program neříká že MSI RX480 GamingX 8GB kterou máš doma už si nekoupíš, koupíš úplně ten samý produkt jen se bude jmenovat MSI RX480 "SuperPerformance" 8GB. Obsah uvozovek si nahraď čím chceš kromě toho Gaming a MSI ten název nebude moct marketovat jako "top" herní model. Aneb vlk se nažere, koza zůstane celá.