Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zprávy o GeForce Partner Program měly pravdu, už dopadá na produkty. Někdy legračně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 3. 2018 11:30

    armagedon (neregistrovaný)

    Porad jsem z toho nikde nepochytil, jestli se jedna jenom o nazvy (z osobniho pohledu mi na tom nezalezi), nebo jestli jde o celkove reseni top edici? Pokud zustanou top edice tak jak bylo donedavna bezne, jen se vymeni nazev a barvy, pak mi to nijak nevadi. Z jineho pohledu by to dost mozna ale melo dopad na prodeje mene sbehlym uzivatelum a pravdepodobne by to AMD nejak poskozovalo.
    Pokud jde o topedice samotne, tak je to znacne vetsi problem a myslim ze pro vsechny (az na tu nvidii ovsem ze). Uzivatelum nakupujicim nvidie by se tak pravdepodbne objevila jakasi nova forma prirazky za exkluzivitu, nejakou negativni formu cenoveho dopada povazuji za velmi realnou. Vyrobci vydavajici karty obou firem by zase pravdepodobne prodali o poznani mene tech slabsich verzi karet od AMD. A uzivatelum nakupujicim reseni od AMD by zustala znatelne mensi variabilita vyberu z lepsich edici, mozna by to pomohlo jeste Saphire ci XFX, ktere jedinne by realne zustaly na vyber z tech lepsich AMD karet. Kdyz by se jim treba ale zrovna nepovedly..
    At je to jakkoliv, tak si myslim, ze tahle zalezitost zhorsi situaci kompletne vsem uzivatelum klasickych grafickych karet.. vazne je zrovna ted idealni doba k nasazeni neceho takoveho o.O