Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Next-gen grafiky Nvidie budou dřív, než se čekalo. GeForce RTX 5090 a RTX 5080 v listopadu?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 4. 2024 7:47

    Honza1616

    To ale není žádná překvapení, o této variantě vydání se spekulovalo už před čtvrt rokem, vzhledem k pravidelnosti vydávání nových generací.....
    Jen ta předběžná správa naznačovala možná až začátek r.25 protože Nvidie nemá kam spěchat když není konkurence, ale nechala si zadní vrátka pro případ že by to nakonec bylo potřeba.
    No a jak vidíme potřeba to není, ale přeci jen toho možná využijí k posílení zisků z prodeje před Vánoci .

    V každém případě bych s nákupem nespěchal, a počkal pár měsíců až grafiky budou vyzrálé a jestli s nima nebudou problémy, aspoň já to tak dělám.
    Zkušenost mě naučila že téměř každá generace má na počátku nějaké problémy, za mě ty nejhorší: vadné SMD pod čipem, nebo tavící se konektory, navíc pozdější steping samotného GPU či revize návrhu HW/SW grafiky může zvednout výkon a stabilitu.

    Takže kam spěchat?