Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Gelid připravil revizi pro Icy Vision. Nyní podporuje GTX 780, Titana i R9 290X. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 5. 2013 7:37

    Simple Jack (neregistrovaný)


    Asrock je béčková kvalita i značka desek a vždy byla (i tak byla založena) .... kvlaitou výroby se nemůže ASUSu nebo GB vůbec rovnat, ani na to pomýšlet, kdyby ano, nikdy se nedostane se stejnou kvalitou cenově na úroveň ASUS/GB desek, prostě to není ekonomicky možný ;)



    Na trhu máš jenom silnou dvojku, kterou tvoří ASUS a Gigabyte. Desky testujeme dlouhodobě a rozhodně nemohu souhlasit s tím, že by GB šlo kvalitou někam dolů obě firmy s ASUSem jsou na tom velmi podobě, ostatně jsou to přímí konkurenti i velcí rivalové ani jeden si nemůže dovolit polevit, protože by ten druhý okamžitě obsadil jeho pozice. A protože ty pozice zůstávají víceméně vyrovnané a obě si udržují velký náskok před ostatními, těžko na tom že by jeden z nich polevil na kvalitě něco bude - navíc by se mu to ekonomicky vymstilo na reklamacích. ASUSu a GB dlouhodobě nikdo na paty nešlape. Snad jedině MSI, jež je schopno nabídnout výbavou i kvalitou srovnatelné produkty za srovnatelné ceny, ale objem jeho výroby je výrazně nižší. Pod ním už je řada dalších firem. Asrock je někde hodně dole, jeho prioritou jsou kvalitativně nepříliš dobré, ale hlavně levné desky a to byly vždy.