Hlavní navigace

Gigabyte představil bezdrátovou myš Aire M93 ICE pro téměř všechny povrchy

19. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Určitě se vám už stalo, že jste potřebovali pracovat na notebooku a myš vám nechtěla například na skleněném stolu fungovat. Museli jste si shánět nějakou podložku a to práci zdržovalo. Párkrát se už sice objevily myši vhodné na téměř všechny povrchy, ale mnohdy nefungovaly úplně správně. Nyní společnost Gigabyte přichází s dalším adeptem a to s myší M93 ICE ze série Aire.

Gigabyte Aire M93 ICE

Jedná se o laserovou bezdrátovou myš komunikující s přijímačem pomocí signálu Wi-Fi. Asi největším lákadlem tohoto modelu je technologie ICE, která by měla zajistit bezproblémový provoz na téměř všech površích, mezi které patří sklo, lesklý lak a další lesklé povrchy. Navíc je snímač schopen snímat i na koženém nábytku nebo klasickém gauči.

 

Napájení zajišťují baterie (akumulátory) AA, které už nemusíte vyměňovat, ale lze je nabíjet pomocí dodávaného kabelu micro-USB. Myš nabídne kromě klasických tlačítek a čtyř-směrného rolovacího kolečka i dvě programovatelné tlačítka, které naleznete na levé straně. Dále je zde tlačítko pro zapnutí „Free-Scrolling“ technologie, díky které byste se měli posouvat ve webovém prohlížeči všemi směry právě pomocí stisknutí rolovacího kolečka. Jako poslední neleznete u Aire M93 ICE tlačítko pro okamžité přepnutí DPI a vybrat si můžete mezi rozlišením 1200 a 2000 DPI.

Gigabyte Aire M93 ICE

MMF24

Myš Gigabyte Aire M93 ICE se u nás v pár obchodech již prodává za cenu okolo 1 000,- Kč.

zdroj: Gigabyte