Hlavní navigace

GOG spustil zimní výprodeje. Navíc můžete tři hry získat zdarma

7. 11. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Herní obchod GOG.com rozjel podzimní výprodej. Během deseti dnů nabídne až 90% slevy na jednotlivé titulky nebo i celé balíčky her (tematické nebo podle vydavatele). Jako vždy u GOGu platí, že všechny hry jsou bez DRM ochrany, takže nepodléhají žádné šikanující aktivaci, která by vám bránila v instalaci na budoucí počítač apod. Všechny tituly jsou k dispozici pro Windows, část z nich i pro macOS nebo Linux.

GOG odstartoval zimní výprodeje her
GOG odstartoval zimní výprodeje her

Tři hry můžete dokonce získat zdarma. Nebo přesněji za sbírání bodů. Za 5 000 bodů dostanete tahovou strategii Expeditions: Conquistador z roku 2013. Za 15 000 bodů získáte sci-fi rpg DEX z roku 2015. Za 30 000 bodů pak fantasy rpg Victor Vran z roku 2015. Druhé dvě hry jsou i s českou podporou.

A jak se dostat k bodům? Na webu nebo v aplikaci GOG Galaxy musíte splnit pár úkolů. Každý den se „čeknete“, navštívíte vybrané stránky, přidáte deset her do seznamu přání a nasdílíte slevovou akci na Facebook nebo Twitter. A pak také nákupem her. Například za Zaklínače 3 (edici GOTD) v ceně 33 dolarů získáte 29 990 bodů.