Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google opisuje u Applu. Zrychlí připojování bezdrátových sluchátek. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 11. 2018 11:12

    Kaz

    Asi jsem blbej, ale v čem je rozdíl proti klasickému párování? Jen ten, že nemusím v telefonu jít do nastavení BT a zapnout vyhledávání a že budu mít možnost i přímo stáhnout případnou aplikaci? Připomíná mi to "výhody" párování přes NFC, které sice teoreticky bylo rychlejší (nikdy jsem ho nepoužil, nechtělo se mi studovat, jak to má fungovat :- ) a ušetřilo polovinu času, takže reálně ušetřilo 10 sekund z činnosti, kterou dělám tak jednou za rok.

    BTW, to všem v okolí při párování vyskáčou notifikace na mobilech a kdo bude první, tak vyhraje?

    U PC má jack stále uplatnění. Sice do monitorů se může zvuk dostávat přes DP nebo HDMI, do AVR také (nebo třeba přes optiku), ale stále je myslím hodně lidí, kteří mají klasické PC repro a tam by byl BT pořád dražší a komplikovanější, jak kabel. Nehledě na to, že si pořád myslím, že kabel má vyšší spolehlivost a je prakticky bezúdržbový. U BT sluchátek se mi třeba občas stane, že je znovu připojit (nikoli spárovat) atd.