Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Android P změní ovládání a zbaví vás závislosti na mobilu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 5. 2018 13:10

    Vitenuto (neregistrovaný)

    Připadlo mi to jako super, navrhované aplikace podle toho co normálně dělám - nemusím je pokaždé hledat, ale už tam na mě budou čekat v notifikační liště. Na jednu stranu je to super, na druhou stranu pro někoho to může být otravné, jak napsal dancyber. Je možné že to hodně lidem zjednoduší fungování a připadne jim to jako úplně super. Pak je ale otázka zdali nás to pak nebude inteligenčně více zhoršovat (budeme čím dál méně přemýšlet - všechno nám bude "naservírováno" automaticky a my to budeme brát jako to nejlepší)
    Celkově když si vezmu v potaz kolik informací o nás google asi má, nedivil bych se kdyby nějaká vyšší rada s pomocí Googlu nás malými krůčky (navrhovanými věcmi) někam směřovala, ale to už je velká konspirační teorie :D