Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google boří hranice. S novým překladačem pro Android a iOS bude dovolená jednodušší. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 2. 2014 18:39

    ovAvo (neregistrovaný)

    Lian Li PC-A51 na to jde přesně obráceně – zadní ventilátor nasává studený vzduch, zatímco přední jej vyfukuje ven. Co vedlo výrobce k tomuto řešení nám není jasné. Je ovšem možné, že se jedná o přání zákazníků, kteří se podíleli na vývoji.


    ... možná vám to není jasné, ale odpověď je ve vašem článku :-)))


    Pod prostorem pro disky má své vyhrazené místo napájecí zdroj, jehož maximální délka může být 160 mm. Tato pozice je koncipována tak, aby zdroj nasával studený vzduch ze spodku skříně a vyfukoval jej přes výdechy po obvodu čelního panelu.


    ... protože je ta koncepce skříně právě taková, že zdroj vyfukuje teplý vzduch do prostoru, kde by jej opět přední ventilátor nasával zpět do skříně. Je vidět, že nad tím někdo skutečně přemýšlel. Mě osobně se ten koncept líbí - je tam skutečně využitý vnitřní prostor skříně (možnost montážě 240 radiátoru je také fajn), prostě malá velká chytrá case :-)))