Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google Earth má nové panoramatické fotky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 11. 2010 19:17

    gumma (neregistrovaný)

    ad3) haha ano, hlášení o chybě je jinde, přesto když dáte nápověda/odeslat zpěotnou vazbu tak můžete číst feedbacky:-)))
    ad3a) ano ano, flash je pěkná mrcha a furt a furt nepracuje nepracuje a nepracuje jak by měl už několik posledních let....
    ad2) tak v nich zkuste tak5 hodin pracovat a uvidíme, kolik to bude žrát :-))
    flashblok je asi fakt povinností, ale pak jsou spíš některý stránky k hnědýmu ze spodku zad :-) zkuste to s ním kolik bude žrát, mám dojem, že na sladění flashe a browseru už vývojáři pracují minimálně dvě "velké" nebo majoritní verze... a minimálně 2 roky, tak kde ksakru soudruzi z NDR furt dělaj chybu????
    ad1) tuhle blbost jste vymyslel cestou odkud???
    btw. k IE, osmička je rychlostně na tom cca stejně jak 3.6 (vezmeme tzv. "stable verze" ju? , ale mám ten veeelký dojem, že je o HOOODNĚ stabilnější a stabilnější a stabilnější! a o bezpečnsoti radši nebudu mluvit :-D Mozilla se na webu chlubí tím, jak má "nejbezpečnější a nejrychlejší a nejbezpečnější browser... že by marketing????
    a srovnání F3.6 a 4b7 je dost propadtný rozdíl.,.. ovšem IE 9 si rozhodně NEVEDE zle.. a ta bezpečnsot, no já bych se bál, že FF už to nebude...