Hlavní navigace

Názor k článku Google Earth má nové panoramatické fotky od Sidi - 1) FF pouzivam uz par let a spadne...

  • 23. 11. 2010 9:07

    Sidi (neregistrovaný)

    1) FF pouzivam uz par let a spadne me MAX jednou za mesic. To bych rekl, ze je dostatecna stabilita. Ani sestra na druhem PC si taky nijak nestezuje (stacilo ji jen vycistit PC a vysvetlit zaklady bezpecnosti na netu a pady hned prestaly)
    Btw nektery cistice registru jsou uzasny - udelaji vic skody nez uzitku, videl jsem i pripady kdy zpomaleny system dodelaly uplne (nepouzivam je a PC se nezpomaluje - staci neustale neco neinstalovat a neodinstalovavat)

    2) Docela by me zajimalo kdo aktivne pouziva 50 panelu (tzn. ze na ne prepina a nejsou to jen panely, ktery je linej vypnout a hromadej se mu tam jentak). Ja pouzivam do 20 panelu max. a ted me na ntb zere FF 90MB pri 7 panelech (ntb od vcera jede nonstop, jen ho uspavam). Vzhledem k bezne kapacite RAM (2-4GB, ja mam 4) to je zanedbatelne mnozstvi.

    Nehodlam kvuli testu instalovat x prohlizecu, kdyz soucasny je svizny a stabilni - skoda nasledneho bordelu v registrech.

    3) Ano, web na kterej muze napsat kdokoliv cokoliv je uzasna ukazka. Nektery chyby me pripadaj jako chyba pluginu, kodovani stranky, nektery jsou ohledne beta verze atp. Ne, ze by tam zadny nebyly, ale urcite drtiva vetsina neni zpusobena chybou FF.