Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Facka pro Google. Evropská komise mu kvůli Androidu udělila rekordní pokutu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 7. 2018 9:16

    Zann (neregistrovaný)

    Rede ... :-) Stejně jako Apple si můžeš koupit protože souhlasíš s jejich politikou, nebo nekoupit, protože se ti uzavřený ekosystem ekluje, tak si můžeš koupit nebo nekoupit věci od Microsoftu, Google a já nevím od koho ještě, na tom není nic k chápání. Buzerace firmy ve jménu "využívání monopolního postavení na trhu" (bože to je zhovadilý termín) s mi nelíbila když kdysi buzerovali Gatese za Explorer a nelíbí se mi to teď, když nějaká pos**ná EU (která má mimochodem sama na hlavě másla, že by s tím nakrmili všechny migranty světa) buzeruje Google. Jsi jediný kdo něco nabízí, nebo jsi někdo kdo to dělá tak dobře že to lidi chtějí? OK, to je znak toho že to prostě děláš dobře a jsi dobrý podnikatel a ne že porušuješ zákony proboha. Ty to nevidíš jak to je absurdní ???