Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google nakonec za „nelegální“ sběr dat z Wi-Fi sítí pokutu nedostane. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 4. 2012 6:03

    well (neregistrovaný)

    Firefox přece není na nic, je oupnsórs a to je přece už samo o sobě super ne? :D Jinak je to ale líná mrcha, která, přestože je větší než ostatní prohlížeče tak prakticky nic neumí. Ale na všechno je addon, což je vážně výhra. Jje přece lepší při každé reinstalaci shánět, co jsem tam vlastně měl za doplňky, nebo o ty funkční přijít při updatu. A ano, mám zabordelenej systém, jak Windows tak Gentoo, jsem naprosto neschopnej a všem ostatním jede Firefox bez problémů, obloha je díky němu modřejší, tráva zelenější a kdoví co ještě.


    U Opery by mohli sice ještě trošku zapracovat na nezávislosti tabů. ale i tak to není nějaká tragédie, obvykle, když mi zhavaruje nějakej doplněk (no nějakej, vlastně jen flash player) tak to shodí jen taby s flash playerem, zbytek jede dál.


    Chrome mi zase přijde v současné době jako beta, ale když se nechá řádně dozrát, tak se z něj vyklube prima prohlížeč :P


    A k exploreru, jede na něm bezpočet intranetových aplikací, které nejdou spustit v ostatních prohlížečích. V mém zaměstnání je to 4 z 6 a ne, nejedná se o malou bezvýznamnou firmu :)


    Ale stejně mohli do testu zařadit i Links, sice na něm asi peacekeeper nespustí, ale já jej mám prostě rád. Aneb jsem pro internet bez reklam a podobných blbostí :D