Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google odvolal experiment se skrýváním adres. Chrome bude jako dřív. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 10. 2013 15:56

    Reimei (neregistrovaný)

    Mně se hlavně líbí, že Google dokáže vydělávat i na tom, co je zadarmo. Microsoft to v mnoha případech dokáže taky, ale je pořád firmou, která do značné míry myslí postaru. Licencované proprietární řešení místo open source apod. Samozřejmě že se to mění, i když je to vynucené. Přeci jenom Google jehož hlavní zdroj peněz byla praktický od začátku reklama, přemýšlí jinak. Microsoft se to musí ještě učit. Takže jakkoli jste to myslel jako ironii, tak to co píšete je pravda. Mimochodem vy si myslíte, že by Microsoft tak jako tak poskytl WP zadarmo? Ano je to strategie... zoufalá (nebo chcete-li vynucená) obchodní strategie. Napsat to tak by bylo korektnější? Slovo zoufalá je tam správně. Srovnávat v tomto směru situaci WP a androidu je trochu zvláštní.