Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google ruší neomezené úložiště. Výjimku budou mít pouze majitelé Pixelů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 11. 2020 15:14

    hackoff

    600 rocne ze neni hodne za 100GB? no ja myslim naopak ze ano. Pokud by to bylo za 1TB tak bych jeste nerekl. Ja to beru podle cen uloziste (vim ze ho museji nekolikanasobne zdvojovat), ale zas vsichni nemaji zaplneny prstor hned na max.

    Kdyz vezmete v uvahu, ze Google je skoro nejvydelecnejsi a nejvetsi spolecnost na svete a ze s tema vasima fotkama si dela taky obrovskou zasobarnu dat pro svoje AI a jine marketingove veci, ktere nikdy neprizna, protoze se nikdy neridily heslem "Dont be evil", tak by si google mohl dovolit tuto sluzbu nechat tak jak byla nastavena doted. Ne oni chteji vydelat jeste vic, jenze vetsina lidi se jim na to vybodne. Ja take samozrejme a najdu si jinou alternativu holt. Ano ta mensi cast lidi jim ochotne zaplati protoze si to bez toho uz nemohou predstavit. Ale zas diky tomu vyrostou jine konkurencni projekty