Hlavní navigace

Názor k článku Google Play Music už podporuje HTML5, desktopové notifikace a hvězdičky od F@ntom a.s. - Kéž by tu byl středověk znovu! Tenkrát si...

  • 15. 4. 2012 14:34

    F@ntom a.s. (neregistrovaný)


    Kéž by tu byl středověk znovu! Tenkrát si každý přišel na své, když na něm spáchali bezpráví, vyndal svůj meč a spravedlnost přišla, raz dva!


    Dneska soudy trvají pět let, mezitím se vše promlčí a je to doma!


    Kdyby se radši místo cenzury každý staral sám o sebe a pořád neřešil vady druhých. Ono se ale snáz kritizuje svět okolo než sama sebe... A to je problém celého světa.


    Je to něco jako nemoc. Když ji odhalíte, začnete pravděpodobně řešit příznaky či následky. Neměl by se ale každý zamyslet nad příčinou?!


    Kdyby nebylo obavy pánů na vyšších štacích, nebyla by cenzura, neexistovala by Acta a tím pádem by se lidi nenechávali mučit a popravovat za to, že napíšou, že někde (viz Korea, Egypt nebo Írán) trpí oni a jejich rodiny!


    Hlavně, že tady se vyhazují krokodýlí stejky, klokaní kýty, které už panstvo neráčilo v neděli dopapat, neboť už jim nechutná, jak ho mají často. Hlavně, že v Koreji se testuje nová raketa. Hlavně, že u nás se kupují pro armádu trencle s logem AČR. Hlavně, že jsme koupili Pandury, jen aby stály v garážích servisů. Hlavně, že se utrácí miliardy za inspekce navoněných fištronů ve smokinku v íránských jaderných komplexech, jen proto, aby se někdo oficiálně postavil za veřejné tajemství ÍRÁN=JADERNÁ VELMOC! Vždyť se chováme jak křižáci, respektive ti obyčejní čeledíni jako žoldnéři, kteří jen šli za majetkem. Kdybychom nechali Arabům Islám, nechají nám i oni naše náboženství. Oni se, narozdíl od nás, ateistického národa (mimochodem my jejich postoj ani nemůžeme pochopit, když nevěříme ani sami v sebe, natožpak v Boha) ke své víře hrdě hlásí. A my jsme jak za éry komunismu, obyčejní rodiče, jejichž dítě je, bohužel, levák! To je neslýchané, co by tomu někdo řekl, je jiný než ostatní, vybočuje z řady! Tak ho přeučíme! Sice třeba začne koktat, mít tiky, ale to nevadí, bude psát pravačkou...


    A to samé je s Íránem. Až Američané přestanou rýt do Koránu, pálit svaté knihy na každé eveňů a dělat to co jejich žoldáci dělají, dají nám i Arabové pokoj. I když, po těch zvěrstvech, co jsou na nich už od antiky páchána asi pochybuji, že bych se s někým (s nepřítelem odedávna) začal bratříčkovat...


    Jen chci vidět, jak najednou Řekové začnou svědomitě pracovat, aby Unii nepotopili a jak lidé v Čechách budou míň agresivní když bude čím dál tím větší bída.


    A s tou bídou si asi nezačnou legálně pro jejich děti kupovat pitomou licenci na MS Office za tři tisíce, co?


    Anebo je libo na víkend film na DVD za stovku? Docela drahý špás, ne? A Acta je rázem ta tam, a možná ještě dál, jen by ode mě bylo sprosté, posílat jí do oněch míst pod zády. Chudák, komu by ta tělní část s Actou patřila!