Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Google+ po otevření raketově roste, neoficiálně má už 43 milionů uživatelů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 9. 2011 5:57

    Hellraiser (neregistrovaný)

    Naprosto souhlasím. Přece dávat patent na nabídku ve stylu ikon 4x3 (např.) nebo tvar - to jsou prostě pra*ečiny ze strany Applu. to by pak na tomto světě mohla být jedna firma co prostě bude dělat telefony (ale nevím kde bychom byly, když by tu nebyla konkurence a technologie se nedrali kupředu). Jako patentovat nějakou fakt povedenou myšlenku technologii či něco - to má správný význam, ale jako patentovat si třeba černou barvu na telefon (berte to jako nadsázku) to je fakt trapný.

    Beru firmu Apple jako kvalitní produkty, které jsou u nás značně předražené (ale co už) a být levnější tak si je možná koupím, ale nejsem vyložený fanatik ani do jedné ze značek (kupuju většinou to co nabízí za danou cenu hodně muziky :-)), ale to co předvádí Apple v jeho "patentové válce" to je hnus :-(