Hlavní navigace

Názor k článku Google+ po otevření raketově roste, neoficiálně má už 43 milionů uživatelů od anonym - Nejspíš máte pravdu, ale pořád si stojím trochu...

  • 27. 9. 2011 20:55

    anonymní

    Nejspíš máte pravdu, ale pořád si stojím trochu za svým. Mají snad vlastní designéry, tak ať např. Samsung udělá něco převratného a né se mrknout na iPad a udělat si z něho předlohu.
    Jsou to sice obecné věci jako tvar tabletu. Ale někdo s tímto tvarem přišel první, tak proč by se nemohl hájit tím, že má na to patent a ostatní ať si vymyslí jiný tvar, proč ne? Osobně si teda nedokážu představit tablet ve trojúhelníkovém tvrau (příklad), ale bohužel, někdo už ten jiný tvar vymyslel, musím taky něco vymyslet.
    Kdyby byl Samsung v pozici, ve které je teď Apple, tak hovořím ve prospěch Samsungu. A že si zaplatil patenty, spíš desetitisíce patentů, holt co nadělá ta druhá firma. Bohužel z patentových válek nejsem nijak nadšený. Vynakládají se potřebné finance na pravníky a soudní spory místo třeba na výzkum či jiné věci. Takhle by se klidně mohlo stát, že nové produkty soudících se firem, budou ve finále ještě dražší než se předpokládalo.