Hlavní navigace

Google představí nové Nexusy na konci září v San Francisku

4. 9. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ani letos nás Google neochudí o své referenční Nexusy. Dokonce se vůbec poprvé dočkáme dvou telefonních modelů a minimálně jeden z nich by měl opět zavítat i do České republiky. V posledních týdnech unikalo stále více materiálů, které postupně odhalovaly podobu i výbavu obou chystaných modelů. Dnes už ale také víme, kdy nám nové Nexusy oficiálně ukáže i Google.

KL24

Jako první s informací přišel zahraniční server Cnet, který informoval o chystané keynote internetového giganta, jež se uskuteční v americkém San Francisku 29. září. Je více než zřejmé, že se na akci dočkáme nových Nexusů (og LG i Huawei) spolu s finální verzí Androidu 6.0, který nám Google představil už v květnu a v současné době je k dispozici v Preview verzi pro vývojáře.

Zatím neznámou zůstávají ceny obou Nexusů. Za dob spolupráce s LG jsme byli zvyklí na velmi přijatelné cenovky a všichni fanoušci pevně doufají, že se tento trend opět vrátí. U phabletu je ale situace ještě nepřehlednější a pravděpodobně nám nezbývá nic jiného, než si počkat do konce září.

Zdroj: Cnet

Byl pro vás článek přínosný?